ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε μια θαυμάσια εμπειρία και να σας κάνουμε να αισθανθείται άνετα,την ώρα που θα δημιουργούμε το όμορφο χαμόγελό σας. Για εμάς,στη Smile.up Dental Clinic, δεν είστε απλά ένας αριθμός. Η Δρ. Μαντζαρίδου πιστεύει ότι το κάθε άτομο αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας και αυτό γιατί ο καθένας έχει διαφορετική σύγκλειση,δομή οστών,τρόπο ζωής,οικονομική ευχέρεια και στόχους.

Η Δρ. Μαντζαρίδου κάθεται ξεχωριστά με τον κάθε ασθενή και συζητά μαζί του τα προβλήματα που υπάρχουν στο στόμα του και προτείνει διαφορετικές λύσεις για την επίλυσή τους, έτσι ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για κάθε περίπτωση.

Doctor Name

Η Γιατρός Αθανασία Μαντζαρίδου

Η δρ. Αθανασία Μαντζαρίδου αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι ειδικευμένη στην Περιοδοντολογία, Εμφυτεύματα και στην Αισθητική και Επανορθωτική Οδοντιατρική.

Είναι μια οδοντίατρος με πολυετή εμπειρία στη διάγνωση και επιτυχή θεραπεία σύνθετων οδοντιατρικών περιστατικών, λαμβάνοντας πάντα υπ'όψιν της τις ιδιαιτερότητες και επιθυμίες του κάθε ασθενή και δημιουργώντας το καταλληλότερο θεραπευτικό πλάνο για αυτόν.

Φροντίζοντας για τη συνεχή της επιμόρφωση είναι μέλος των : European Federation of Periodontology, Hellenic Dental Association, Cyprus Dental Association και πρώην μέλος του General Dental Council UK.

Λένε για εμάς

Οι Γνώμες των Ασθενών για την Οδοντιατρική Κλινική Smile Up